فاکتور zoom :
این پارامتر مخصوص zoom کردن به داخل و بیرون است.توجه کنید که با تغییر مقدار این پارامتر ، دوربین شما به جلو و عقب حرکت نمی کند .(position دوربین ثابت است)
همانطور که می بینید با افزایش مقدار zoom factor ، در داخل محیط zoom به داخل صورت گرفته است
Vertical shift (camera correction) :
این پارامتر حالت پیرسپکتیو دو نقطه رو به شما می ده که برای این که این کار به صورت اتوماتیک اتفاق بیوفته شما باید از دکمه ی guess vertical shift استفاده کنید.
Distortion :
تفاوت بین دو نوع distortion ها واضح است .نوع cubic باید در نرم افزارهای camera tracking مانند syntheyes و boujou.
Vignetting :
این پارامتر میزان optical vignetting رو همانند یک دوربین واقعی شبیه سازی می کنه.
در شکل های بالا ، در سمت چپی vignetting غیر فعال است و در سمت راستی فعال.به خوبی می شه تفاوت رو احساس کرد.
White balance :
استفاده از white balance color این اجازه رو به ما می ده تا اصلاحات اضافی رو بر روی عکس خروجی خود انجام بدیم.همه ی اجسام داخل صحنه دارای رنگ مربوط به خود هستند که به صورت سفید در عکس ظاهر می شوند.برای صحنه های day light ، این رنگ باید به رنگ هلو نزدیک بشه تا رنگ نور خورشید را درست کنه.
تنظیمات وارد شده در شکل های زیر به شرح زیر است :
۱- exposure روشن است ۲- f-number بر روی ۸ تنظیم شده است ۳- shutter speed بر روی ۲۰۰ قرار دارد ۴- iso بر روی ۲۰۰ تنظیم شده ۵- vignetting روشن است.
Depth of field (dof) :
برای فعال کردن افکت dof ، شما باید ابتدا depth-of-field رو روشن کنید.(که در sampling rollout دوربین شما قرار داره).زمانی که دوربین نزدیک بعضی از اجسام باشه ، این افکت بسیار قوی تر دیده می شه.برای اینکه یک افکت قوی از dof داشته باشید ، دیافراگم دوربین شما باید باز باشه (یعنی مقدار f-number پایین باشه).که این تغییرات موجب می شه که عکستون سوخته و روشن بشه. برای حل این مشکل باید مقدار shutter speed رو بر روی کم قرار دهید.و در انتها این focus distance هست که تعیین می کند کدا بخش از صحنه شما در معرض افکت focus قرار گیرد.حالا برای اینکه در نزدیک دوربین فوکوس داشته باشید باید مقدار focus distance را بر روی کم قرار دهید و برعکس.
در شکل های زیر تنظیمات به کار رفته به صورت زیر است :
۱- exposure روشن است ۲-f-number بر روی ۱ است ۳- shutterspeed بر روی ۴۰۰۰ قرار دارد ۴-iso بر روی ۲۰۰ تنظیم شده است ۵- vignetting روشن است.
Motion blur :
برای فعال کردن افکت motion blur ، شما نیاز دارید که تیک motion blur را در sampling rollout دوربین خود بزنید.میزان افکت motion blur شما وابسته به مقدار shutter speed و سرعت جسم متحرک شما است.البته این نکته رو هم توجه کنید برای اینکه میزان روشنایی صحنتون بهم نخوره ، بعد از تنظیم shutter speed باید f-number را نیز اصلاح کنید.همانطور که در شکل های پایین می بینید جسمی که دور تر است دارای motion blur قوی تری است.
تنظیمات دوربین در شکل های زیر به این صورت است :
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
منبع : vray.com
شما بسیار کاربردی و شفاف توضیح می دید
ممنون